Puolueiden kansainvälinen demokratiayhteistyö – Demo ry on puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kaikkien suomalaisten eduskuntapuolueiden yhteistyöjärjestö, joka edistää demokratiaa toteuttamalla ja tukemalla suomalaisten puolueiden ja demokratisoituvien maiden poliittisten liikkeiden välisiä yhteistyöhankkeita. Tällä hetkellä toimimme Sambiassa, Myanmarissa, Tunisiassa ja Mosambikissa. Demo on myös johtava demokratiatuen asiantuntija- ja vaikuttajaorganisaatio Suomessa.

Nyt haemme joukkoomme aikaansaavaa harjoittelijaa tukemaan Demon tiimiä ajalle 1.3.-30.6.2019. 

Riveissämme päätehtäviisi kuuluu kesäkuussa järjestettävän kansainvälisen kokouksen valmisteluissa avustaminen. Muut tehtävät liittyvät ohjelmatoiminnassa ja viestinnässä avustamiseen, ja sisältävät esimerkiksi sisällöntuottamista, tiedonhakua ja muuta taustoittavaa työtä sekä yleisiä toimistotehtäviä. Harjoittelun sisältöä voidaan räätälöidä osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti, mutta odotamme soveltuvia korkeakouluopintoja, tekevää asennetta ja organisointikykyä. Sujuvan suomen lisäksi englannin kielen hyvä osaaminen on välttämätöntä. Muu kielitaito ja relevantti työkokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle tiiviin ja dynaamisen työyhteisön, sekä aitiopaikan kansainvälisen demokratiatuen kentälle ja Suomen kehityspolitiikkaan. Toimistomme sijaitse Hakaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien ja oivallisten lounaspaikkojen risteyksessä.

Harjoittelu on palkallinen (1220 euroa kuukaudessa). Hakijalla tulee olla oman oppilaitoksensa myöntämä harjoittelutuki.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi maanantaina 28.1. klo 9.00 mennessä osoitteeseen rekry(at)demofinland.org.  Sähköpostin otsikoksi “Harjoittelija / oma sukunimi”. Haastattelut järjestetään viikon 5 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintokoordinaattori Juuso Suutari (juuso.suutari(at)demofinland.org) tiistaina 22.1. kello 9.00–11.00, puh. +358 50 308 6706.

Lue lisää Demosta ja sen tekemästä työstä täällä.