Hyppää sisältöön

Demo Finlandilla on uusi logo, visuaalinen ilme ja verkkosivut

Demo Finlandin visuaalinen ilme ja logo ovat uudistuneet. Samassa yhteydessä julkaistiin järjestön uudet verkkosivut. Uusi ilme noudattaa osittain vanhaa värimaailmaa, mutta sitä on päivitetty paremmin Demo Finlandin toimintaa kuvaavaksi sekä värien ja kontrastien osalta saavutettavampaan suuntaan. 

– Demo Finland on puolueeton demokratiatuen asiantuntijaorganisaatio, jonka toiminta on kansainvälistä. Uusi ilme viestii tästä ja on aiempaa modernimpi, kertoo toiminnanjohtaja Anu Juvonen. 

Uudessa logossa Demo Finlandin nimen rinnalle nostettu symboli kuvaa suomalaista demokratiaa. Se visualisoi kansanedustajia eduskunnan istumajärjestyksen mukaisesti ja kertoo Demo Finlandin olevan kaikkien eduskuntapuolueiden järjestö. Demo Finlandin toiminnan suurin voimavara on suomalaisten puolueiden ja poliitikkojen osaaminen ja kokemukset monipuoluedemokratian käytännöistä. Symbolin pyöreä muoto viestii myös globaaliudesta.

Demo Finlandin uudet verkkosivut tarjoavat perustiedot Demo Finlandista entistä selkeämmässä muodossa ja ovat saavutettavuusvaatimusten mukaiset. Sivuilla on kolme kielivaihtoehtoa; suomi, ruotsi ja englanti.

Uuden ilmeen on suunnitellut Marja Hautala Muuks Creativesta.

Jaa somessa:

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirjeemme

Saat sähköpostiisi kootusti Demo Finlandin uusimmat uutiset kuusi kertaa vuodessa. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.