Hyppää sisältöön

Toukokuun Demokratiadrinkit

Aikataulu:
Tapahtumapaikka: Oluthuone Kaisla (Vilhonkatu 4, Helsinki)

Tervetuloa Demo Finlandin Demokratiadrinkeille keskiviikkona 8.5. klo 17 alkaen tapaamaan muita demokratian parissa toimivia sekä kuulemaan, miten demokratiatoimijat voivat vaikuttaa Euroopan neuvostossa. Euroopan neuvosto edistää ihmisoikeuksia, demokratiaa ja oikeusvaltiota, mutta miten se tekee yhteistyötä kansalaisyhteiskunnan kanssa? Aiheesta alustaa Demo Finlandin toiminnanjohtaja Anu Juvonen, joka on toiminut viimeiset kolme vuotta Suomen sekondeeraamana Euroopan neuvoston demokratiaosaston kansalaisyhteiskuntayksikössä neuvonantajana. Alustuksen jälkeen luvassa on vapaamuotoista keskustelua ja verkostoitumista. Tilaisuus on omakustanteinen.

Esteettömyystiedot: Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla Vuorikadun ovesta, ja tilasta löytyy esteetön wc.

Demokratiadrinkit on Defend Democracyn luoma tapahtumakonsepti, joka tuo yhteen demokratian puolustajat ja aiheesta kiinnostuneet keskustelemaan, verkostoitumaan, ideoimaan ja inspiroitumaan. Lisää tietoa Demokratiadrinkeistä sekä drinkkien uutiskirjeen löydät täältä.

Jaa somessa:

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirjeemme

Saat sähköpostiisi kootusti Demo Finlandin uusimmat uutiset kuusi kertaa vuodessa. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.