Hyppää sisältöön

Demokratiatunti: Kansainvälinen demokratiahuippukokous – mitä jäi käteen?

Aika: keskiviikko 27.3.2024 klo 9–10
Paikka: Teams-webinaari
Ilmoittautuminen: 25.3. mennessä tällä lomakkeella

Järjestyksessään kolmas kansainvälinen demokratiahuippukokous tuo maaliskuussa yhteen valtioiden päämiehet ja kansalaisyhteiskunnan asettamaan tavoitteet demokratian vahvistamiselle globaalisti. Maaliskuun Demokratiatunnissa kuullaan tuoreeltaan ajankohtaiset kuulumiset Etelä-Koreassa järjestetystä huippukokouksesta. Onnistuiko Summit for Democracy lunastamaan lupauksensa vai jäikö käteen vain suureellisia juhlapuheita? Entä miten Suomi asemoituu kansainvälisessä yhteistyössä demokratian puolustamiseksi?

Puhujat:
Pekka Hukka, ulkoministeriö
Rilli Lappalainen, Demo Finland
Lotta Tolpo, Generation Equality -nuortenryhmä

Demokratiatunti on matalan kynnyksen webinaarisarja, jossa käsitellään vaihtuvia näkökulmia demokratian tilaan ja tulevaisuuteen. Ajankohtaisen alustuksen jälkeen on aikaa kysymyksille ja kommenteille.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.3. tällä lomakkeella (avautuu uuteen välilehteen).

Puolueiden kansainvälinen demokratiayhteistyö – Demo Finland on kaikkien eduskuntapuolueiden yhteistyöjärjestö. Se toimii demokratian edistämiseksi vahvistamalla erityisesti naisten, nuorten ja vammaisten ihmisten poliittista osallistumista sekä tukemalla puolueiden välistä dialogia. 

Jaa somessa:

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirjeemme

Saat sähköpostiisi kootusti Demo Finlandin uusimmat uutiset kuusi kertaa vuodessa. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.