Hyppää sisältöön

Demokratiatunti: Politiikka on raskas laji – Miten poliitikot jaksavat?

Aika: keskiviikko 14.2.2024 klo 9–10
Paikka: Teams-webinaari
Ilmoittautuminen: 12.2. mennessä tällä lomakkeella

Poliitikotkin ovat ihmisiä. Työpäivät ovat usein pitkiä, käsiteltävät aiheet vaikeita ja kiitoksen sijaan palaute voi olla jopa vihamielistä. Mitä on työhyvinvointi politiikassa?

Poliittisen johtajuuden kehittämistä edistävä järjestö Apolitical Foundation on koonnut yli 150 poliittisesti aktiivisen ihmisen näkemyksiä ja kokemuksia eri puolilta maailmaa siitä, millaista on olla poliittisesti aktiivinen ja miten se on vaikuttanut heidän henkiseen hyvinvointiinsa. Tule kuulemaan mitä ajankohtaisimman raportin löydöksistä ja keskustelemaan politiikan toimijoiden hyvinvoinnista Demokratiatunti-webinaariin. Webinaarin alustuksen pitää englanniksi Apolitical Foundationin operatiivinen johtaja Kimberly McArthur. Kommenttipuheenvuoro kuullaan Terapeutti-Villenä tunnetuksi tulleelta kansanedustaja Ville Meriseltä (sd). Tilaisuuden juontaa Demo Finlandin toiminnanjohtaja Rilli Lappalainen.

Demokratiatunti on matalan kynnyksen webinaarisarja, jossa käsitellään vaihtuvia näkökulmia demokratian tilaan ja tulevaisuuteen. Ajankohtaisen alustuksen jälkeen on aikaa kysymyksille ja kommenteille.

Puolueiden kansainvälinen demokratiayhteistyö – Demo Finland on kaikkien eduskuntapuolueiden yhteistyöjärjestö. Se toimii demokratian edistämiseksi vahvistamalla erityisesti naisten, nuorten ja vammaisten ihmisten poliittista osallistumista sekä tukemalla puolueiden välistä dialogia.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 12.2. tällä lomakkeella (avautuu uuteen välilehteen).

Jaa somessa:

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirjeemme

Saat sähköpostiisi kootusti Demo Finlandin uusimmat uutiset kuusi kertaa vuodessa. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.