Hyppää sisältöön

Demokratiatunti: Paljon puhetta, vähän villoja? Suomi demokratiatuen rahoittajana

Aika: maanantai 15.1.2024 klo 9-10
Paikka: Teams-webinaari

Miten Suomi rahoittaa demokratian edistämistä kansainvälisesti osana kehitysyhteistyötä? Entä miten Suomi vertautuu pohjoismaisiin sisaruksiinsa demokratian puolustajana? Demokratiatunti-webinaarissa on vieraana European Democracy Hubin tutkija ja tietoasiantuntija Evelyn Mantoiu. Mantoiu esittelee uuden datatyökalun, joka erittelee Suomen demokratiatuen rahoituksen ja sen kohteet tarkasteluajanjaksolla 2014–2020. Webinaarin kieli on englanti ja tilaisuuden juontaa Demo Finlandin dialogiasiantuntija Virva Viljanen.

Demokratiatunti on matalan kynnyksen webinaarisarja, jossa käsitellään vaihtuvia näkökulmia demokratian tilaan ja tulevaisuuteen. Ajankohtaisen alustuksen jälkeen on aikaa kysymyksille ja kommenteille.

Puolueiden kansainvälinen demokratiayhteistyö – Demo Finland on kaikkien eduskuntapuolueiden yhteistyöjärjestö. Se toimii demokratian edistämiseksi vahvistamalla erityisesti naisten, nuorten ja vammaisten ihmisten poliittista osallistumista sekä tukemalla puolueiden välistä dialogia.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 13.1.2024 tällä lomakkeella (avautuu uuteen välilehteen).

Jaa somessa:

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirjeemme

Saat sähköpostiisi kootusti Demo Finlandin uusimmat uutiset kuusi kertaa vuodessa. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.