Hyppää sisältöön

Demokratiatunti: Vammaiset ihmiset mukaan politiikkaan – Oppeja Demo Finlandin hankkeesta Keniasta

Aikataulu:
Tapahtumapaikka: Teams-webinaari

Ilmoittautuminen: 21.4. mennessä tällä lomakkeella

Demo Finlandin yhteistyökumppanit Keniassa ovat luoneet nerokkaita koalitioita erilaisten parlamentaaristen, valtiollisten ja puoluetoimijoiden sekä vammaisten ihmisten organisaatioiden välille edistämään vammaisten ihmisten osallisuutta poliittisessa päätöksenteossa.

Demokratiatunti-webinaarissa kuulemme kenialaisilta yhteistyökumppaneilta, miten näitä koalitioita on käytännössä muodostettu ja millaisia tuloksia niistä on seurannut. Suomalainen kokemusasiantuntija havainnollistaa, mitä tällaiset koalitiot voisivat olla suomalaisessa yhteiskunnassa, ja mitä niiden muodostaminen meillä edellyttää.

Puhujat:
Faith Odidi, Programme Coordinator, Westminster Foundation for Democracy Kenya
Veera Florica Rajala, puheenjohtaja, Vammaisfoorumi
Keskustelua vetää Demo Finlandin ohjelmasuunnittelija Sirpa Tapaninen.

Faith Odidin osuus on englanniksi, ja muut osuudet suomeksi. Webinaarissa on viittomakielen tulkkaus.

Demokratiatunti on matalan kynnyksen webinaarisarja, jossa käsitellään vaihtuvia näkökulmia demokratian tilaan ja tulevaisuuteen. Ajankohtaisen alustuksen jälkeen on aikaa kysymyksille ja kommenteille.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 21.4. tällä lomakkeella.

Lisätietoja esteettömyyteen ja saavutettavuuteen liittyen: Viestintä- ja ohjelmasuunnittelija Anna Juhola, anna.juhola@demofinland.org

Puolueiden kansainvälinen demokratiayhteistyö – Demo Finland on kaikkien eduskuntapuolueiden yhteistyöjärjestö. Se toimii demokratian edistämiseksi vahvistamalla erityisesti naisten, nuorten ja vammaisten ihmisten poliittista osallistumista sekä tukemalla puolueiden välistä dialogia.

Jaa somessa:

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirjeemme

Saat sähköpostiisi kootusti Demo Finlandin uusimmat uutiset kuusi kertaa vuodessa. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.