Hyppää sisältöön

EU ulkopolitiikan ristipaineissa: Nuorten ehdokkaiden ratkaisut demokratian edistämiseksi

Aikataulu:
Tapahtumapaikka: Tiedekulma Stage (Yliopistonkatu 4) / online

Ilmoittautuminen: tällä lomakkeella (avautuu uuteen välilehteen).

EU-vaalipaneelissa nuoret ehdokkaat eri puolueista keskustelevat EU:sta ulkopoliittisena toimijana ja sen mahdollisuuksista edistää demokratiaa ja ihmisoikeuksia. Millainen EU:n roolin tulisi olla suurvaltapolitiikassa ja miten sen tulisi toimia perusarvoihinsa kuuluvien demokratian ja ihmisoikeuksien vahvistamiseksi maailmalla? Kuinka uskottava demokratian edistäjä EU on?

Panelistit:
Dan Cederlöf (r.)
Iina Ilmarinen (liik.)
Lauri Laitinen (ps.)
Lauri Lindén (vas.)
Maria Miala (kok.)
Pinja Perholehto (sd.)
Julia Sangervo (vihr.)
Joonas Soukkio (kesk.)
Tommi Terä (kd.)

Paneelin juontaa Turun yliopiston erikoistutkija Jenni Karimäki. Tilaisuutta voi seurata myös etänä striimin kautta. Keskustelu alkaa klo 17.15.

Paikan päällä on tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa klo 17.00 alkaen. Suosittelemme ilmoittautumista ennakkoon, jotta voimme varmistaa tarjoilujen riittävyyden. Etäosallistujiksi ilmoittautuneet saavat striimilinkin ennakkoon. Ilmoittaudu tästä.

Tilaisuuden järjestää Puolueiden kansainvälinen demokratiayhteistyö – Demo Finland. Tilaisuutta on tuettu valtioneuvoston kanslian myöntämistä valtionavuista kansalaisjärjestöjen Eurooppa-tiedottamiseen.

Esteettömyys ja saavutettavuus: Paneelissa on tekstitystulkkaus. Esteetön sisäänkäynti Stagelle sijaitsee Fabianinkadun ja Yliopistonkadun kulmassa. Tiedekulman tiloissa ei ole kynnyksiä, ja kerrosten välillä voi kulkea hissillä. Esteetön wc-tila sijaitsee kerroksissa K1 ja 2 muiden wc-tilojen yhteydessä. Stagen alueella on induktiosilmukka.

Jaa somessa:

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirjeemme

Saat sähköpostiisi kootusti Demo Finlandin uusimmat uutiset kuusi kertaa vuodessa. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.