Hyppää sisältöön

Gary Klaukka utsedd till Demo Finlands tillförordnade verksamhetsledare

Gary Klaukka har utsetts till Demo Finlands tillförordnade verksamhetsledare fr.o.m. 10.5.2021. Klaukka har bred erfarenhet av demokratibistånd och arbeta i politiska partier. Han har tidigare arbetat med demokratistöd vid International IDEA i Stockholm, brittiska Commonwealth Parliamentary Association i London och National Democratic Institute (NDI). Hans senaste uppdrag vid NDI var i Myanmar där Demo Finland också har arbetat sedan 2014. Klaukka har även arbetat inom politik i Storbritannien.

“Det är en stor ära att utses till Demo Finlands tillförordnade verksamhetsledare – en organisation jag länge har beundrat”, säger Klaukka.

“Demokratibistånd är särskilt viktig då tillståndet för många demokratier i världen är osäker. Demo Finland har en viktig roll att spela i demokratibistånd och att dela bästa praxis från finländska politiska partier. Jag hoppas att jag kan stärka Demo Finlands roll ytterligare internationellt – och inom Finland – och styra organisationen till fortsatt framgång”, tillägger Klaukka.

Jaa somessa:

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirjeemme

Saat sähköpostiisi kootusti Demo Finlandin uusimmat uutiset kuusi kertaa vuodessa. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.