Hyppää sisältöön

Demo Finland hakee talouspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Oletko taloushallinnon osaaja, joka haluaa tukea demokratiaa ja aliedustettujen ryhmien osallistumista päätöksentekoon? Tule talouspäälliköksi Demo Finlandiin, missä saat aitiopaikan kansainvälisen demokratiatuen kentälle ja pääset osaksi dynaamista ja kivaa työyhteisöä! 

Demo Finland on aatteellisesti, puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton suomalaisten eduskuntapuolueiden yhteistyöjärjestö, joka toimii moniarvoisen demokratian edistämiseksi vahvistamalla erityisesti naisten, nuorten ja vammaisten ihmisten poliittista osallistumista sekä tukemalla puolueiden välistä dialogia. Demo Finland on myös johtava demokratiatuen asiantuntija- ja vaikuttajaorganisaatio Suomessa ja globaalisti uniikki monipuoluedemokratiaa edistävä järjestö. Tällä hetkellä toimimme Etiopiassa, Mosambikissa, Myanmarissa, Sambiassa, Keniassa, Tunisiassa sekä Suomessa.

Haemme Demo Finlandille talouspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen johtamaan Demo Finlandin taloushallinnon toimintoja. 

Talouspäällikkönä 

  • Vastaat tilinpäätökseen ja -tarkastukseen liittyvistä tehtävistä yhteistyössä tilitoimiston ja johtoryhmän kanssa 
  • Arvioit talouden ja rahoituksen kehitystä sekä johdat johtoryhmän kanssa taloudellisten resurssien käyttöä ja suunnittelua 
  • Vastaat Demo Finlandin tukemien kansainvälisten hankkeiden talousraportoinnista ja toimit tiiviissä yhteistyössä kansainvälisten kumppaneiden kanssa taloushallinnon osalta 
  • Kehität taloussuunnittelua ja -seurantaa sekä kansainvälisten hankkeiden yleis- ja taloushallintoprosesseja
  • Avustat toiminnanjohtajaa henkilöstöhallinnon ja yhdistyksen hallinnollisissa tehtävissä 
  • Osallistut seurantamatkoille kumppanimaihin tarpeen mukaan 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää 

  • Työkokemusta kansainvälisten hankkeiden ja/tai valtionapua saavien järjestöjen taloushallinnosta
  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vahvaa kokemusta taloushallinnosta ja kiinnostusta henkilöstöhallinnon kehittämiseen
  • Suunnittelu- ja organisointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja 
  • Kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä 
  • Huolellista ja järjestelmällistä lähestymistapaa 
  • Kokemusta kirjanpito-ohjelmistojen käyttämisestä ja vahvaa Microsoft Excel -osaamista 
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa 
  • Sitoutumista Demo Finlandin arvoihin ja toiminnan periaatteisiin kaikkien Suomen eduskuntapuolueiden yhteisenä monipuoluepohjaisena järjestönä 
  • Matkustusvalmiutta, valmiutta satunnaisiin ilta- ja viikonlopputöihin sekä epäsäännöllisiin työaikoihin 

Lisäksi arvostamme muuta relevanttia työkokemusta ja kielitaitoa sekä kokemusta EU-rahoitteisista hankkeista.  

Talouspäällikkö on osa Demo Finlandin johtoryhmää ja toimii koordinaattorin ja tarvittaessa harjoittelijoiden esihenkilönä. 

Tarjoamme sinulle mukavan ja asiantuntevan työyhteisön hybdridimallilla Kalasataman toimistossamme sekä osin etänä, näköalapaikan kansainvälisen demokratiatyön maailmaan, joustavat työajat sekä lounas- ja virike-edun. Vuosilomia kertyy työsuhteen alusta alkaen 2,5 pv/täysi lomanmääräytymiskuukausi.

Toivomme hakemuksia eri taustoista tulevilta hakijoilta. Valinnassa voidaan tarvittaessa toteuttaa positiivista erityiskohtelua henkilöstön monimuotoisuuden lisäämiseksi. 

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot pyydämme lähettämään viimeistään maanantaina 4.11.2024 klo 08:00 mennessä osoitteeseen rekry(at)demofinland.org. Kirjoita sähköpostin otsikkoon “Talouspäällikkö/oma sukunimi”. Haastattelut pidetään 11.–13.11.2024 ja tehtävä tulee ottaa vastaan marraskuun lopussa tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anu Juvonen, perjantaina 25.10.2024 klo 13:00–14:00 numerosta 041-5283483.  Sähköpostikyselyihin ei valitettavasti voida vastata.

Lisätietoja Demo Finlandista: www.demofinland.org.

Jaa somessa:

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirjeemme

Saat sähköpostiisi kootusti Demo Finlandin uusimmat uutiset kuusi kertaa vuodessa. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.