Hyppää sisältöön

Demo SuomiAreenalla: Onko demokratialla tulevaisuutta?

 

Demokratia on yksi Suomen kehityspolitiikan kärjistä tulevina vuosina ja myös Suomessa on painetta uudistaa päätöksenteon rakenteita kansalaisten luottamuksen säilyttämiseksi. Samaan aikaan demokratian liitokset natisevat kuitenkin jopa EU:n sisällä. Vielä vuosikymmen sitten näytti siltä, että demokratia on tulevaisuuden hallintomalli.

Mihin demokratian vetovoima on kadonnut? Entä mitä annettavaa Suomella on demokratian saralla ja kuinka Suomi voi tukea vähentyneillä varoillansa demokratiakehitystä maailmalla?

Demo kokoaa yhden SuomiAreenan nimekkäimmistä poliitikkopaneeleista, kun uusi ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen sekä kansanedustajat Eva Biaudet, Antti Kaikkonen, Antero Laukkanen, Silvia Modig, Ville Niinistö, Antti Rinne ja Veera Ruoho kohtaavat Porissa Puuvillan kauppakeskuksen lavalla keskiviikkona 13.7. klo 10 – 11.15.

Keskustelua johdattaa Eduskuntatutkimuksen keskuksen erikoistutkija Mari K. Niemi.

Muokattu 30.6.2016: Uusi ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen korvaa keskustelussa edeltäjänsä Lenita Toivakan.

sa-logo-rgb-1-data

Jaa somessa:

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirjeemme

Saat sähköpostiisi kootusti Demo Finlandin uusimmat uutiset kuusi kertaa vuodessa. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.