Hyppää sisältöön

Eva Biaudet Demon hallituksen puheenjohtajaksi

 

Demon syyskokous valitsi kansanedustaja Eva Biaudet’n yhdistyksen puheenjohtajaksi vuosille 2016–2017.

”Toisen ihmisen kohtaaminen muuttaa meitä. Toisen ihmisen kohtaaminen tekee hänet näkyväksi ja osaksi omaa kokemusta ja osaamista. Meidän tulisi siksi demokratiakouluissa, ulkomailla ja kotimaan politiikassa pyrkiä luomaan todellisia kohtaamisia ihmisten välille sekä todellista ajatusten- ja kokemustenvaihtoa ihmisten kuplien välille”, Biaudet kirjoittaa tänään julkaistussa kolumnissaan liittäen Demon työn ytimen – vuoropuhelun – myös kotimaan politiikkaan.

Biaudet aloittaa puheenjohtajana vuoden vaihteessa, kun nykyisen puheenjohtaja Heli Järvisen ja Vihreiden kausi päättyy.

Biaudet palasi RKP:n kansanedustajaksi kevään 2015 vaaleissa toimittuaan sitä ennen vähemmistövaltuutettuna ja ETYJ:n ihmiskaupan vastaisena erityisedustajana. Aiemmin Biaudet oli kansanedustajana vuosina 1991–2006.

Demon puheenjohtajuus kiertää jäsenpuolueiden kesken. Varapuheenjohtajiksi syyskokouksessa valittiin vuorossa olevista puolueista Perussuomalaisten nuorten pääsihteeri Suvi Karhu ja SDP:stä Kalevi Sorsa -säätiön talous- ja viestintävastaava Hildur Boldt.

Jaa somessa:

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirjeemme

Saat sähköpostiisi kootusti Demo Finlandin uusimmat uutiset kuusi kertaa vuodessa. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.