Hyppää sisältöön

Gary Klaukka Demo Finlandin vt. toiminnanjohtajaksi

Demo Finlandin vt. toiminnanjohtajana on maanantaina 10.5.2021 aloittanut Gary Klaukka. Työ demokratiakysymysten sekä puolueiden parissa on Klaukalle tuttua, sillä hän on työskennellyt kansainvälisen demokratiatuen kentällä International IDEA:ssa, Commonwealth Parliamentary Associationissa ja National Democratic Institutessa. NDI:ssa työskennellessään hänen asemapaikkansa oli Myanmarissa, missä myös Demo Finland on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Lisäksi Klaukka on toiminut politiikassa Isossa-Britanniassa. 

”On suuri kunnia tulla nimitetyksi Demo Finlandin vt. toiminnanjohtajaksi. Olen pitkään ihaillut Demon toimintaa”, Klaukka sanoo. 

“Demokratiatuki on erityisen tärkeää maailmassa, jossa monen demokratian tila on epävarma. Demo Finlandilla on yhä vahvempi rooli demokratioiden tukemisessa ja suomalaisten poliittisten puolueiden parhaiden käytäntöjen jakamisessa kansainvälisesti. Toivon voivani entisestään vahvistaa Demo Finlandin roolia kansainvälisesti – sekä Suomessa – ja ohjata sitä menestykseen tulevaisuudessa”, Klaukka lisää.

Jaa somessa:

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirjeemme

Saat sähköpostiisi kootusti Demo Finlandin uusimmat uutiset kuusi kertaa vuodessa. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.