Hyppää sisältöön

Demo Finlandin tiimi vahvistui kahdella työntekijällä

Demo Finlandin työ demokratian eteen sai kaksi uutta vahvistusta, kun Emma Pajunen ja Paula Mitchell aloittivat tehtävissään.

Tukholman yliopistosta valmistunut ja Jordaniassa, Keniassa ja Egyptissä kehityspolitiikan, sekä humanitaarisen avun parissa työskennellyt Pajunen aloitti Demon ohjelmasuunnittelijana 19.2. YK:n ja ulkoministeriön kautta Demon riveihin siirtynyt Pajunen vastaa Demon ohjelmista Tunisiassa ja Sambiassa.

”Tunisiassa teemme töitä nuorten poliitikkojen kanssa ja Sambiassa puolestaan työskentelemme naisten poliittisen osallistumisen parissa. Tartun tehtäviini innolla, sillä koen tärkeäksi edistää tasa-arvoasioita ja moniarvoista demokratiakehitystä, sekä vähentää eriarvoisuutta”, Pajunen kertoo.

Paula Mitchell (vasemmalla) ja Emma Pajunen Demon toimistolla Helsingissä

“Viestinnällä voi muuttaa maailmaa”

Järjestöviestinnän parissa pitkään työskennellyt Paula Mitchell aloitti Demon viestintä- ja ohjelmasuunnittelijana 12.2. Helsingin yliopistossa kansainvälistä viestintää ja Venetsiassa ihmisoikeuksia opiskellut Mitchell on työskennellyt kehitysyhteistyöprojekteissa ja erityisesti nuorten ja naisten poliittisen osallistumisen eteen Suomessa ja Tansaniassa.

”Viestinnän rooli demokratian vahvistamisessa ja kehityskysymyksiin vastaamisessa on aina kiinnostanut minua. Uskon viestinnän voimaan muuttaa maailmaa, ja on mahtavaa päästä tekemään töitä sen eteen myös täällä kotimaassa”, Mitchell toteaa.

Demo toivottaa uudet työntekijät lämpimästi tervetulleiksi! Koko Demo Finlandin tiimin yhteystiedot löydät täältä.

Jaa somessa:

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirjeemme

Saat sähköpostiisi kootusti Demo Finlandin uusimmat uutiset kuusi kertaa vuodessa. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.