Hyppää sisältöön

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!

Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille eduskuntapuolueille, poliitikoille ja muille yhteistyökumppaneillemme niin Suomessa kuin maailmalla!

Kulunut vuosi toi tullessaan vierailijoita Suomeen niin Sambiasta, Myanmarista kuin Mosambikista. Järjestimme useita seminaareja ja keskustelutilaisuuksia niin demokratian tilasta ja konflikteista, naisten osallistumisesta vaaleihin kuin kaikkien puolueiden nuoriso- ja opiskelijapoliitikot kokoavan #kehityspoliitikot vaikuttajaohjelman. Maailmalla Demo vahvisti monipuolueyhteistyötä ja dialogia Myanmarissa, Sambiassa, Tunisiassa ja Mosambikissa tuoden poliitikkoja yhteen yli puoluerajojen keskustelemaan ja oppimaan politiikan ja demokratian hyvistä käytännöistä.

Jatketaan ensi vuonna yhtä suurella intohimolla demokratian tukemista! Ensi vuonna alkavalle neljän vuoden ulkoministeriön rahoittamalle ohjelmakaudelle lähdemme Demon työstä tehdyn evaluaation erinomaisten tulosten pohjustamana.

Demon toimisto on kiinni 23.12.2017-3.1.2018.

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta,

demolaiset

Jaa somessa:

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirjeemme

Saat sähköpostiisi kootusti Demo Finlandin uusimmat uutiset kuusi kertaa vuodessa. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.