Hyppää sisältöön

Demo toivottaa hyvää joulua!

Toivotamme rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2020 kaikille yhteistyökumppaneillemme ja muille demokratian ystäville!

Kulunut vuosi osoitti, että demokratiatuelle ja Demon toiminnalle on paljon kysyntää. Olemme vuoden aikana pilotoineet uusia hankkeita Etiopiassa ja Sri Lankalla, ja tuimme demokratiaa yhteensä kuudessa eri maassa. Lisäksi Suomessa nostimme esiin demokratiatuen merkitystä järjestämällä keskusteluja ja tuomalla asiantuntijoita ja puoluetoimijoita yhteen esimerkiksi SuomiAreenassa sekä kansainvälisen demokratiapäivän seminaarissamme. Työtä demokratiatuen puolesta teimme sekä Suomessa että kansainvälisten verkostojemme kautta. Lämmin kiitos kaikille toimintaamme osallistuneille puoluetoimijoille ja yhteistyökumppaneille!

Maailma ei tullut vielä valmiiksi, joten työ moniarvoisen demokratian ja puolueiden välisen yhteistyön eteen jatkuu jälleen vuonna 2020! Ennen sitä on kuitenkin aika levähtää. Demon toimisto on suljettu 21.12.-1.1.

Jaa somessa:

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirjeemme

Saat sähköpostiisi kootusti Demo Finlandin uusimmat uutiset kuusi kertaa vuodessa. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.