Hyppää sisältöön

Demon arvonnassa Maailma kylässä -festivaalilla oli palkintona lounas poliitikon kanssa

 

Toukokuisen Maailma kylässä –festivaalin Demokratiateltassa kävijöillä oli mahdollisuus osallistua arvontaan, jonka palkintona oli lounas poliitikon kanssa. Osallistujat saivat valita lounasseuraksi lähtevän poliitikon listasta, jossa oli edustettuna poliitikkoja kaikista eduskuntapuolueista. Arpaonni suosi festivaalin jälkeen Mikko Leinosta, jonka valinta lounasseuraksi oli Perussuomalaisten europarlamentaarikko Sampo Terho.

Lounas järjestyi aurinkoisena heinäkuun perjantaina, ja mukana tapaamisessa oli Demon ohjelmasuunnittelija Åsa Wallendahl. Tapaaminen sujui EU:sta ja talouspolitiikasta keskustellen, ja Sampo Terho muun muassa kertoi päivittäisestä työstään Euroopan parlamentissa.

Demon arvonta keräsi paljon positiivisia kommentteja, ja yhteensä festivaaliviikonlopun aikana siihen osallistui yli 100 kävijää. Ylivoimaisesti suosituin valinta mahdolliseksi lounasseuraksi oli kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki, jonka valitsi noin kolmannes arvontaan osallistuneista.

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Jaa somessa:

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirjeemme

Saat sähköpostiisi kootusti Demo Finlandin uusimmat uutiset kuusi kertaa vuodessa. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.