Hyppää sisältöön

SuomiAreena: Nuoret, rauha ja turvallisuus

Kestävä rauha vaatii nuorten osallistumista rauhaa ja turvallisuutta koskevaan keskusteluun ja päätöksentekoon. Demo ja Laajan turvallisuuden verkosto WISE järjestävät tämän kesän SuomiAreenassa yhteisen keskustelun aiheesta nuoret, rauha ja turvallisuus maanantaina 10.7. klo 17.

“YK:n turvallisuusneuvosto hyväksyi 9.12.2015 historiallisen päätöslauselman 2250 (S/RES/2250), joka on ensimmäinen erityisesti nuoria, rauhaa ja turvallisuutta koskeva temaattinen päätöslauselma. Päätöslauselma 2250 asettaa suuntaviivat valtioiden, YK:n ja kansalaisyhteiskunnan politiikoille ja ohjelmille, jotka käsittelevät nuoria turvallisuuden ja rauhan näkökulmista. Se käsittelee konfliktien vaikutuksia nuorten elämään sekä keinoja, joilla vaikutuksia voitaisiin lieventää.” ( http://www.yk.fi/node/490 )

Keskustelutilaisuus järjestetään Porin keskustassa Eetunaukion lavalla, klo 17.00 – 18.15. Tilaisuus on kaikille avoin eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Puhujat:

Linda Jussila, WISEn Nuorisoneuvonantaja
Mikkel Näkkäläjärvi, Demarinuorten puheenjohtaja
Ville Tavio, kansanedustaja (ps)
Aishi Zidan, toimittaja (Yle)

Paneelin vetäjänä toimii Demon puheenjohtaja ja WISEn varapuheenjohtaja, kansanedustaja Eva Biaudet (rkp).

Tapahtuma Facebookissa. SuomiAreenan ohjelma.

Jaa somessa:

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirjeemme

Saat sähköpostiisi kootusti Demo Finlandin uusimmat uutiset kuusi kertaa vuodessa. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.