Hyppää sisältöön

Hyvää joulunaikaa!

 

Demon toimiston väki kiittää kuluneesta vuodesta ja vetäytyy hiljalleen joulun viettoon. Demon kymmenettä syntymäpäivää juhlittiin näyttävästi syksyllä ja vuosi on muutenkin ollut vaiherikas. Mikä tärkeintä, on hyvä työ moniarvoisen demokratian tukemiseksi jatkunut tänäkin vuonna Myanmarissa, Nepalissa, Sambiassa, Sri Lankassa, Tansaniassa ja Tunisiassa, joissa poliitikot ovat saaneet oppia demokratian perusteista, parantaneet käytännön taitojaan toimia politiikassa tai vaikuttaneet yhdessä yli puoluerajojen paremman politiikan eteen. Sadat poliitikot ovat saaneet ensi kosketuksensa yli puoluerajojen työskentelystä erityisesti Myanmarissa ja Sri Lankassa, kun taas monet Tansanian ja Tunisian yhteistyössä mukana olleet vaikuttavat jo maidensa parlamenteissa.

Ensi vuonna hallituksen tekemät kehitysyhteistyöleikkaukset aiheuttavat suuria muutoksia Demon toimintaan ja ohjelmatyö jatkuu kolmessa maassa: Myanmarissa, Sambiassa ja Tunisiassa.

Kiitokset teille kaikille, jotka annatte panoksenne demokratiakehityksen puolesta!

Jaa somessa:

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirjeemme

Saat sähköpostiisi kootusti Demo Finlandin uusimmat uutiset kuusi kertaa vuodessa. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.